Uw houten vloeren brandschoon voor een aantrekkelijke prijs bij de juiste professional.

Parket leggen is een ding, de boel schoon houden is een tweede. Vooral als u thuis nogal wat aanloop heeft dan is het moeilijk om de vloer schoon te houden. Natuurlijk hoeft u dan niet direct op zoek te gaan naar nieuwe houten vloeren in Zuid-Holland, maar kunt u gewoon een specialistisch bedrijf inschakelen om uw houten vloer professioneel te laten reinigen. Deze maakt gebruik van moderne technieken om uw vloer goed te reinigen. Zo zal de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengd worden, en ziet deze er weer als nieuw uit. Zonder vlekken en voetstappen, en zonder de vloer te beschadigen!

 

Parket in uw woning in Gouda versleten? Laat het repareren!

Een beschadigde parketvloer is natuurlijk vervelend maar het is niet het einde van de wereld. Zeker niet aangezien u de vloer door een ervaren specialist kunt laten repareren. In de meeste gevallen hoeft u niet direct een nieuwe vloer aan te schaffen, maar is het ook mogelijk om uw huidige vloer te laten repareren. Bij de reparatie wordt de vloer eerst stofvrij geschuurd en afgewerkt in de door u gewenste vorm. Daarnaast wordt de vloer afgewerkt met hardwasolie, olie of lak; de keuze is hier aan u. Uw vloer kan vervolgens ook aangekleurd worden met sfeertinten en u kunt zelf kiezen hoe hoog u de glansgraad wilt hebben. Zo blaast u uw houten vloer nieuw leven in en is het zeker niet nodig om een volledig nieuwe vloer aan te schaffen.

 

Nieuw parket laten aanleggen in uw woning in Gouda

Nieuw parket of misschien wel houten vloeren laten leggen in uw appartement of huis in Gouda is dé manier om uw woning een compleet nieuwe uitstraling te geven. Maar u kunt ook kiezen voor stenen vloeren, of kunststof vloeren. Kiest u voor kunststof vloeren, dan kunt u deze ook de uitstraling geven van bijvoorbeeld een houten vloer of parket. Zo heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een houten vloer. Het heeft namelijk weinig onderhoud nodig. Maar het allermooiste is natuurlijk nog steeds een echte houten vloer. Dit geeft een authentieke en rustieke uitstraling aan uw woning, die niet te evenaren is.