Uw hardhouten vloer wordt gewoon in Nederland geproduceerd

U weet nooit zeker hoe uw nieuwe hardhouten vloer eruit komt te zien als u deze aanschaft. Dit komt vooral omdat veel bedrijven het hout inkopen vanuit het buitenland. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.

Exclusieve hardhouten vloer, gewoon in Nederland geproduceerd

Kies voor natuurlijke variatie in de vloeren van Origineel Chapel Parket. Zij zorgen ervoor dat de hardhouten vloer wordt gemaakt van de beste materialen en dat gewoon in Nederland. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland werken ze elke plank van uw hardhouten vloer met de hand af. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.

Een hardhouten vloer voor elke stijl

Er is geen enkel materiaal dat zo veelzijdig is als hout. Kijk maar eens om u heen. De kans is groot dat u in een oogopslag dingen van hout kunt identificeren. U kunt dan ook zoveel verschillende kanten op met hout. Kiest u voor een grote nerf? Een vergrijsde kleur? Een donkere of een lichte tint? Laat u de planken in een bepaald patroon leggen? Met hout is het allemaal mogelijk. Bij een specialist als Origineel Chapel Parket bieden ze alle verschillende soorten aan. Zo vindt u 100% zeker een houten vloer die bij uw smaak en inrichting past. En weet u nog niet precies wat u mooi vindt? Dan kunt u bij de specialist ook altijd inspiratie opdoen.