Personal training in Rotterdam van een Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique

Heb je altijd al meer willen sporten maar mis je de motivatie om zelf naar buiten te gaan om te sporten? Kom dan een keer langs bij Michael Bruijstens. Michael Bruijstens geeft gezamenlijke workouts in de buurt van Rotterdam en omstreken. Op de meeste perfecte locaties in Rotterdam krijgen meerdere sporters begeleiding in de buitenlucht. Elke sporter heeft zijn eigen doelstelling voor ogen, deze probeert hij of zij te bereiken met workouts/voedingsadvies afkomstig van Michael Bruijstens.

 

Kies voor een effectieve manier van trainen, haal het beste uit jezelf en kies de soort training die relevant voor je is. Er zijn verschillende soorten lessen die je kunt krijgen bij Michael, zo kun je namelijk werken aan krachttraining, functionele training maar ook gerichte trainingen om bijvoorbeeld snel af te vallen.

Kies een les die past bij jouw persoonlijke doel

Individuele krachttraining Het voordeel van krachttraining is dat je spieren kweekt maar daarnaast ook nog bezig bent met afvallen. Het is belangrijk dat er een professional aanwezig is die je kan helpen met het uitvoeren van de juiste workout. In het begin krijgen je spieren namelijk veel te verduren, dit houdt in dat je een gebalanceerd trainingsschema moet hebben om ‘progressive overload’ te voorkomen. Dit houdt in dat de belasting op je spieren te groot is wat kan resulteren in blessures. Michael Bruijstens heeft zelf op het hoogste niveau geacteerd en was Nederlands Kampioen in 2015 in de Men’s Athletic Physique klasse. Dit doel heeft hij weten te bereiken door veel bezig te zijn met droogtrainen en krachttraining. Wil jij graag samen met Michael een doel bereiken met krachttraining, neem dan contact op met Michael Bruijstens in Rotterdam.

Persoonlijk voedingsschema Met een op maat gemaakt voedingsplan weet je exact wat je wel en niet mag eten om jouw doel te bereiken. Het voedingsschema van Michael kijkt precies naar wat voor jou belangrij kis, dit betekent dus niet dat het enkel ‘gezonde’ voeding is. Er zijn namelijk genoeg recepten aanwezig die en gezond én lekker zijn, op die manier is het goed volhouden en blijft afvallen nog steeds de nummer één prioriteit.

Maak een afspraak met Michael Bruijstens

Het doel van Michael is om jou fit te krijgen, of dit nu door middel van voeding of door middel van sporten is. Wat je doelstelling ook is, Michael staat klaar voor je om samen aan de slag te gaan. Of dit nu in groepsverband is of individueel, bij Michael Bruijstens in Rotterdam ben je aan het goede adres.

http://www.michaelbruijstens.com