Magazijn inrichten? Kijk op www.lppetersen.nl!

Bent u op zoek naar een nieuwe stelling voor in uw magazijn? Neem dan eens een kijkje op de website van L.P. Petersen (www.lppetersen.nl). Op deze website vindt u verschillende soorten stellingen, met een ruime keuze op het gebied van maten.

 

Denkt u bijvoorbeeld aan een legbordstelling? Deze stelling is een veel voorkomende stelling in Nederland. Bij L.P. Petersen hebben ze daarom een flinke voorraad van deze stellingen, nieuw liggen. Maar u kunt uw gewenste legbordstelling ook gebruikt kopen! Hierdoor zijn de prijzen scherp te houden, en is er voor elke portemonnee iets beschikbaar.
En mocht u maar een beperkte tijd de beschikking willen hebben over deze legbordstelling, dan kunt u deze ook nog huren. Er zijn dus veel mogelijkheden om deze stellingen in uw magazijn te kunnen realiseren.

Wanneer u op zoek bent naar een andere type stelling, dan kunt u ook nog kiezen uit een palletstelling, een magazijnstelling, een archiefstelling, een grootvakstelling, een draagarmstelling of een inrijstelling en doorrijstelling. Er is dus keuze genoeg! Ook deze stellingen zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Mocht uw gewenste maat er op de website niet tussen staan, dan kunt u ook altijd bellen met 0341 – 49 33 36. Het kan namelijk goed zijn dat uw gewenste stelling wel op voorraad is, maar dat er nog geen tijd is geweest om de voorraad online bij te werken.

Naast stellingen verkoop L.P. Petersen ook nog gebruikte heftrucks, palletwagens en magazijnbakken. En u kunt er zelfs terecht voor een deel van uw kantoorinrichting, zoals bureaus en ladenkasten.

http://www.lppetersen.nl