Komt u in aanmerking om gratis online te scheiden?

Hoewel uit elkaar gaan nooit leuk is, bespaart u dankzij online scheiden veel tijd en geld. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om gratis te scheiden. Maar u moet wel in aanmerking komen voor deze gratis scheiding, die u online kunt aanvragen. U komt in aanmerking wanneer u zich in één van de twee volgende situaties bevindt: uw individuele jaarinkomen is gelijk aan of lager dan €26000 (zonder kinderen) of €37.300 (met minderjarige kinderen) of uw individuele vermogen is lager dan €12.499 na de echtscheiding. Een scheiding online aanvragen is dan bij Gratisscheiden.nl helemaal gratis.

Scheiding online aanvragen persoonlijk en begripvol bij de specialist

Bij Gratisscheiden.nl vraagt u eenvoudig een scheiding online aan. De online specialist zorgt ervoor dat uw scheiding met de grootste zorg afgehandeld wordt. Hier vult u online (via een beveiligde omgeving) uw gegevens in, waarna de specialist de benodigde scheidingsdocumenten opstelt en een verzoek indient bij de rechtbank. Online scheiden is eenvoudig en snel, en dus zeer geschikt in een tijd waarin u al genoeg aan uw hoofd heeft. Daarnaast werkt de specialist op betrouwbare wijze en hecht de specialist groot belang aan persoonlijk contact. Hoewel u misschien verwacht dat een scheiding online aanvragen onpersoonlijk is, is dat dus niet het geval. U ontvangt goede begeleiding, altijd op een begripvolle en prettige manier.

Online scheiden: hoe werkt dat precies?

Scheiden is voor niemand leuk. Maak het u in de meeste verdrietige periode van uw leven iets dragelijker, door te kiezen voor online scheiden. Bij Gratisscheiden.nl kunt u uw scheiding online aanvragen. Online scheiden is niet alleen handig, het zorgt er ook nog eens voor dat alles snel en goed wordt geregeld. Maar hoe werkt online scheiden precies? U vult online het aanvraagformulier in. Daarna stuurt u alle benodigde informatie op. Op basis daarvan stelt de specialist alle benodigde scheidingsdocumenten op. Tot slot wordt het verzoek ingediend bij de rechtbank. Online informatie zoeken over scheiden? Het antwoord vindt u bij Gratisscheiden.nl.