Kies uw werkschoenen en veiligheidsschoenen uit een ruim assortiment

Ben je op zoek naar een ruime keuze aan werkschoenen en veiligheidsschoenen, voor zowel dames als heren? Bekijk dan het assortiment van Schoenen van Staal, met diverse trendy en sportieve veiligheidsschoenen. Maar ook voor werkkleding ga je naar deze specialist. In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Apache, Quick, Python en Maxguard. Wanneer je jouw werkschoenen en veiligheidsschoenen bij Schoenen van Staal bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is achteraf betalen mogelijk. Heb je 30 dagen retourrecht. Betaal je veilig online en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, een 100% tevredenheidsgarantie.  

Comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen die rug-, heup- en voetklachten verminderen

Veel mensen hebben tijdens hun werkzaamheden last van klachten aan de rug, heup of voeten. Dit ligt vaak aan de schoenen die ze dragen tijdens werk. Kies daarom voor zeer comfortabele (lichte) werkschoenen, oftewel veiligheidsschoenen, met een schokabsorberende hak. Hierdoor heb je geen last meer van je rug, heupen en/of voeten. Schoenen van Staal vindt het belangrijk dat de schoen veiligheid, deskundigheid, beweeglijkheid, ergonomie en comfort biedt tegen een scherpe prijs. In het assortiment vind je comfortabele werkschoenen die de nodige bescherming tegen beknellingen, vallende en scherpe voorwerpen en gevaarlijke stoffen bieden. In welke branche je ook werkzaam bent, bij de schoenenspecialist vind je zeker de ideale, comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen van de hoogste kwaliteit.

Stijlvol en veilig aan het werk met werkschoenen en veiligheidsschoenen van de beste merken

Ben je in een sector, zoals de bouw of transport werkzaam? Dan werk je waarschijnlijk iedere dag op werkschoenen. Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan de EN 345 normering welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?