Instructeurs met ervaring bij de ambulance geven de BHV cursus

Waarom wilt u uw medewerkers diverse BHV cursussen laten volgen? Wilt u dat er meerdere mensen op de werkvloer zijn die EHBO kunnen verlenen? Of wilt u juist een teamleider aanstellen? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Een BHV cursus op maat volg je bij de specialist

Niet elk bedrijf is hetzelfde. De een heeft 4 medewerkers in dienst, de ander 50. Het ene bedrijf werkt met gevaarlijke stoffen en het andere werkt juist in de hoogte. Het is daarom belangrijk om een BHV cursus te volgen die op maat gemaakt wordt voor uw bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Volg in 1 dag een BHV cursus

Uw bedrijf moet draaiende gehouden worden. U kunt niet ineens medewerkers missen voor een aantal dagen. Daarom is het goed om te weten dat u bij een specialist teerecht kunt voor het volgen van een BHV cursus in slechts 1 dag. In het uitgebreide trainingscentrum van deze specialist, leert uw personeel in slechts 1 dag alle kneepjes van het BHV. Hier worden verschillende scenario’s nagebootst, waarbij ervaren instructeurs uw werknemers begeleiden. Met deze cursus in 1 dag is de ideale manier om uw werknemers te voorzien van een BHV diploma, zonder dat u ze lang hoeft te missen. Liever een BHV cursus in uw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Elke BHV cursus die is te volgen bij BHV Zuid-Holland is naar wens aan te passen.