Een taxatierapport van de makelaar in Tilburg en Breda voor een gunstige prijs!

Er zijn veel verschillende situaties waarbij je een taxatierapport nodig kunt hebben. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw huis gaat kopen. Een taxatierapport is noodzakelijk bij een hypotheekaanvraag. Het is belangrijk om de waarde van de woning te weten voor het aanvragen van een hypotheek. Steeds vaker eisen geldverstrekkers dat je een gevalideerd taxatierapport aanlevert bij deze hypotheekaanvraag. Kern Makelaars, de makelaar in Tilburg en Breda hanteert een scherp tarief en voert de taxatie op zeer korte termijn uit. Daarnaast hebben zij een ruim aanbod woningen. De taxateurs zijn VastGoedCert gecertificeerd en aangesloten bij de NVM en NWWI. Vraag de makelaar voor een taxatie, zij regelen het.

De makelaar in Tilburg en Breda voor begeleiding van A tot Z

Wil je een nieuwe woning kopen of je huidige woning juist verkopen? Of wil je weten wat je huis waard is? Kortom: jouw woonwens realiseren? De makelaar in Tilburg en Breda begeleidt je van A tot Z bij het traject. Bij het verkopen van een huis zorgt de verkoopmakelaar er natuurlijk voor dat je de beste prijs voor je huis krijgt. Kern Makelaars stelt jou als consument centraal. Geeft persoonlijke aandacht met de juiste begeleiding. Jij en je woning, dat is alles waar het om draait bij de makelaar gevestigd in Tilburg en Breda. Actief in een ruime regio waar ze je graag van dienst zijn. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met de makelaar. Maak jouw dromen waar! 

Van plan om je woning te verkopen? Schakel de makelaar in Tilburg en Breda in

Je trekt in bij je vriend of vriendin, dus je wilt je huidige woning graag van de hand doen. Maar er komt veel kijken bij de verkoop van je huis. Wat is mijn woning waard? Hoe snel wordt mijn woning verkocht? De makelaar in Tilburg en Breda helpt je bij al deze vragen en adviseert geheel vrijblijvend. Daarnaast krijg je ook een gratis waardebepaling voor je woning. Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het verkopen van een woning? Allereerst is het belangrijk om de waarde van jouw woning te bepalen. Vervolgens ga je de woning verkoop klaar maken. Het is belangrijk dat je zorgt dat kleine mankementen gerepareerd zijn. En dan? Je woning wordt te koop gezet! Kern Makelaars verzorgt de fotografie en de wervende tekst. Ook de bezichtigingen en onderhandelingen wordt door de makelaar uit Tilburg en Breda gedaan. Verkopen maar!