Een bedrijfsuitje in Zuid-Holland: een activiteit voor iedereen

U wilt er met uw hele bedrijf op uit voor een teambuildinguitje. Daarom zoekt u een activiteit, waar iedereen aan mee kan doen. Kies voor het spel Social Chaos, georganiseerd door Neverrest. U kunt dit bedrijfsuitje doen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of waar dan ook in Nederland. Tijdens dit spannende onderzoekavontuur beleven de deelnemers de nodige verbazing met een snufje paranoia. De deelnemers moeten een verhaal reconstrueren dat langzaam tot leven komt dankzij videobeelden en ontmoetingen met acteurs. Doordat de deelnemers tijdens het spel geen risicovolle of fysiek zware opdrachten hoeven uit te voeren, is het spel voor iedereen geschikt. De spanning speelt zich dan ook met name mentaal af.

Bedrijfsuitje van Neverrest kan in Noord-Holland, maar ook elders in Nederland

U bent van plan om een bedrijfsuitje te organiseren voor uw bedrijf. Dit wilt u gewoon in uw eigen stad doen zodat het personeel niet hoeft te reizen. Zo bespaart u tijd en geld. Om nog maar te zwijgen over het geregel dat erbij komt kijken. Of uw bedrijf nu gevestigd is in Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Holland: een bedrijfsuitje georganiseerd door Neverrest kan altijd! Zij organiseren namelijk citygames vol spanning en sensatie die waar dan ook in Nederland kunnen worden gespeeld. Het is zelfs mogelijk de spellen te spelen op allerlei bijzondere locaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spel in de dierentuin of in een pretpark? Zo wordt uw bedrijfsuitje in Utrecht, Noord-Holland of Zuid-Holland gegarandeerd een bijzondere beleving!

Spanning en sensatie tijdens een bedrijfsuitje in Zuid-Holland

Een bedrijfsuitje is de perfecte manier om uw collega’s beter te leren kennen. Beleef een leuke dag en ga met uw collega’s op pad. Maar wat gaat u nu doen tijdens het bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Het is een vraag die altijd maar terugkomt. Wij stellen voor om dit jaar te kiezen voor een bedrijfsuitje waarover nog lang zal worden gepraat: de citygames georganiseerd door het bedrijf Neverrest. Waar uw bedrijf ook is gevestigd, van Noord-Holland en Zuid-Holland tot Utrecht en de rest van het land, een bedrijfsuitje van Neverrest kan overal worden georganiseerd. Tijdens de spellen staat spanning centraal. Worden de deelnemers achtervolgd? Een smsje met precies de zin die een deelnemer net zei? Spanning en sensatie ten top met deze citygames!