Deskundig advies van de specialist bij aankoop van relaxstoelen

Bij een specialist vindt u relaxstoelen in veel soorten en maten. Hoe maakt u dan een goede keuze uit dit grote aanbod? Bij het kopen van een relaxstoel is het belangrijk om erop te letten dat hij optimaal comfort biedt. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat de stoel precies bij de rest van uw huis past. Kunt u wel wat advies gebruiken? Dan is het een goed idee om eens naar de showroom van Pluijm Relaxstoelen te gaan. Daar vindt u namelijk echte specialisten als het om relaxstoelen gaat. Dankzij hun vakkundige advies, zal u ongetwijfeld nog jarenlang genieten van uw nieuwe relaxstoel.

Relaxstoelen bieden het ultieme comfort

Wilt u ultiem comfort in uw woning? Kies dan voor een relaxstoel van Pluijm Relaxstoelen. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van comfortabel zitten. Ze verkopen relaxstoelen en relaxstoelen met sta-op-hulp in verschillende modellen die stuk voor stuk heerlijk zitten. Elke relaxstoel heeft zo zijn eigen comfortfuncties en kunt u ofwel manueel of wel door motoren verstellen. Heerlijk achteroverleunen in de stoel en met de voetjes omhoog, een relaxstoel biedt u er alle mogelijkheid toe. Wij stellen voor om de comfortabele stoelen van Pluijm Relaxstoelen gewoon eens te gaan uitproberen. Wedden dat u er niet meer uit op wil staan?

Dankzij een speciale taxiservice kan iedereen relaxstoelen bekijken in de showroom

U wilt dat een relaxstoel voldoet aan uw eisen en dat het in uw interieur past. Hierdoor wilt u deze natuurlijk eerst zien voordat u de stoel koopt. Maar dat is voor sommige mensen niet altijd even makkelijk. Zo kan het voor ouderen of mensen in een rolstoel een hele expeditie zijn om even naar een showroom voor relaxstoelen te gaan. Daar hebben ze bij Pluijm Relaxstoelen iets op bedacht. Speciaal voor klanten die niet in de gelegenheid zijn om hun showroom te bezoeken, hebben ze een speciale taxi-service. Zij komen u met de taxi ophalen en brengen u persoonlijk naar de showroom. En heeft u op uw gemak de relaxstoelen en sta-op stoelen in de showroom bekeken? Dan brengen ze u gewoon weer thuis ook. Wat een service!