De wetenschap van afvallen met de afvalrepen van iSANO

De iSANO afvalrepen zijn in opkomst! Veel mensen vallen af met succes dankzij de afvalrepen. Met de methode kun je snel afvallen. Meer weten? Bezoek iSANO.nl.

De iSANO methode:

Less is more

Een caloriebeperking waarmee je 1.000 kcal per dag eet met geoptimaliseerde inname van voedingsstoffen garandeert vetvermindering. Het optimale voedingsprofiel van iSANO draagt ​​bij aan ontgifting en ontzuring. Afvalproducten van vetverbranding kunnen zo gemakkelijker het lichaam verlaten. Wanneer de hoeveelheid voedselinname wordt verminderd, zal het lichaam automatisch overschakelen naar vetreservevermindering. Met een dagelijkse consumptie van 275 g iSANO, kan tot 280 g vet worden verminderd. Het koolhydraatprofiel van iSANO is zo geoptimaliseerd dat ons brein goed wordt gevoed en niet hoeft te verschuiven naar spierverlies om koolhydraten te krijgen. Ideaal dus voor het afvallen.

Afvallen in ons lichaam wordt verbeterd door een lager of gebalanceerder insulineprofiel. De concentratie insuline blijft laag tijdens de iSANO kuur. Zo kan het vet constant worden verminderd. Verbeterde zuurstofopname als gevolg van een toename in mobiliteit draagt ​​ook bij tot vetverbranding. Vetzuren die via L-Carnitine worden gekruist, komen in de mitochondriën, de krachtcentrales van onze cellen. Aangezien de dagelijkse inname slechts 275 g of 1.000 kcal is, leidt de geoptimaliseerde toevoer van voedingsstoffen naar de cellen tot een verminderd jojo-effect, ook omdat er geen eetlust of honger is.

Meer weten? Al lange tijd willen afvallen? Lukt het maar steeds niet? Probeer dan afvallen met iSANO! 

https://www.isano.nl/afvallen