De beste zorg voor de laagste prijs bij podotherapie in Dordrecht

U wilt nu eindelijk eens van uw pijn in uw voeten of benen af. Daarom bent u van plan om een afspraak te maken met een podotherapeut. Nu is het begrijpelijk dat u zich afvraagt wat dat gaat kosten. Podotherapie van der Nat in Dordrecht hanteert scherpe tarieven voor podotherapie. U krijgt de beste zorg tegen de laagste prijs. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd doordat de podotherapeut is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast scherpe tarieven staat een persoonlijke aanpak centraal. Geen een klacht is namelijk hetzelfde. Wist u dat podotherapie ook vaak wordt vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen? Vraag dit wel na bij uw zorgverzekeraar om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan.   

Uitstekende podotherapie bij gezondheidscentrum in Dordrecht

Voeten zijn de basis van het lichaam. Heeft u lichamelijke klachten? Dan kan het wel eens zo zijn dat uw voeten de oorzaak zijn. Een podotherapeut in Dordrecht is de specialist op het gebied van de voet en eventuele klachten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Podotherapie van der Nat in Dordrecht zoekt gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Ook behandelt de podotherapeut huid- en nagelaandoeningen en voorziet u van preventieve adviezen. Een afspraak is zo gemaakt.   

Podotherapie in Dordrecht door professionele podotherapeut

Als u een verkeerde stand van uw voeten aanneemt, kan dit de oorzaak zijn van veel enkel-, knie-, heup- en lage rugklachten. Ga langs bij de podotherapie in Dordrecht om uw klachten te behandelen. Podotherapie van der Nat is een gespecialiseerde podotherapeut. Indien dit de oorzaak is van uw klachten, kan de podotherapeut zolen aanmeten om de stand en de functie van de voeten te ondersteunen of corrigeren. De zolen worden voor iedere patiënt op maat gemaakt en kunnen in de meeste confectie-schoenen gebruikt worden. De zolen worden aangemeten bij het onderzoek. Hier wordt ook een 3D scan gemaakt van uw voeten om de drukverdeling goed te beoordelen en de correctie juist te plaatsen.